Verkeersregelaar bij bouwprojecten

Bij grote bouwprojecten kunnen vaak gevaarlijke situaties ontstaan als verkeer vrij kan rondrijden. Onoverzichtelijke verkeerssituaties bij bouwprojecten worden voorkomen door de verkeersregelaars van Traffic Expert. Onze verkeersregelaars zijn gespecialiseerd in het ontlasten van het verkeer bij bouwwerkzaamheden. Tevens versnelt het gebruik van onze verkeersregelaars het verkrijgen van een bouwvergunning. Bij Traffic Expert profiteert u van de volgende voordelen:

  • 24/7 bereikbaar
  • Eén factuur voor alle diensten
  • Mogelijkheid tot toegangscontroles op bouwterrein
  • Beste verkeersregelaars voor bouwprojecten

Wilt u meer weten over verkeersregelaars van Traffic Expert voor uw bouwproject? Vraag dan een offerte aan of bel:

 Bel: 06-42510882.

Wij stellen in samenwerking met u een verkeersplan op, waardoor snelle doorstroming van verkeer verzekerd is. Al onze verkeersregelaars hebben een verkeersregelaarscertificaat en zijn landelijk inzetbaar bij bouwprojecten.

Toegangscontroles op het bouwterrein

Traffic Expert verzorgt ook toegangscontroles op de bouwplaats. Op een openbare bouwplaats kan het voorkomen dat onbevoegden het terrein betreden. Dit veroorzaakt gevaarlijke situaties voor zowel de onbevoegden als de bevoegden. Onze verkeersregelaars controleren bij het bouwproject op bevoegdheid tot betreding van het bouwterrein. Uw werknemers worden zo niet gehinderd door derden.

Kosten

Bij Traffic Expert betaalt u nooit te veel. Wij rekenen namelijk geen reiskosten, materiaalkosten en onregelmatige toeslagen (behalve tijdens feestdagen) voor onze werkzaamheden. Wilt u weten wat de kosten zijn voor verkeersregelaars van Traffic Expert bij uw bouwproject? Vul dan het offerteformulier in of neem contact op via 06-42510882, of info@trafficexpert.nl.

Projecten

Wij hebben werkzaamheden verricht voor verschillende bouwbedrijven, zoals VolkerWessels, Heijmans en Dura Vermeer. Zij waarderen onze verkeersregelaars om hun professionaliteit en betrokkenheid. Tijdens bouwprojecten in uitvoering hebben wij voor hen de verkeersstromen in veilige banen geleid.

 

Veiligheid van verkeerregelaars bij het bouwproject

Veiligheid heeft de hoogste prioriteit bij onze verkeersregelaars. Buiten de standaard uitrusting dragen onze verkeersregelaars bij een bouwproject veiligheidshelmen. Hierdoor wordt direct duidelijk dat de verkeersregelaar bij het bouwproject hoort en aanwezig is om het verkeer in goede banen te leiden.

Staat er een bouwproject op de planning die de doorstroom van verkeer hindert? Traffic Expert heeft verkeersregelaars voor elke situatie. Neem voor meer informatie of een offerteaanvraag contact op via 06-42510882 of via info@trafficexpert.nl.

OfferteformulierBel: 06-42510882.

Terug