Verkeersregelaar Dordrecht

De verkeersregelaars van Traffic Expert zijn wettelijk bevoegd en gecertificeerd om de bezoekers- en verkeersstromen van elk evenement of project in Dordrecht in goede banen te leiden.

 • Gecertificeerde en door de politie getrainde verkeersregelaars
 • 24/7 inzetbaar in heel Dordrecht
 • U betaalt géén reis- en materiaalkosten én geen onregelmatigheidstoeslagen

Het is onze missie om bezoekers- en verkeersstromen zo veilig en zorgvuldig mogelijk te begeleiden. Hiervoor betaalt u altijd de scherpste prijs, omdat wij geen aanvullende kosten vragen. Met een vrijblijvende offerte krijgt u direct inzicht in de kosten voor het inhuren van verkeersregelaars.

Contact opnemen Bel 06 425 108 82

Wettelijk bevoegde verkeersregelaars inhuren in Dordrecht

Al onze verkeersregelaars zijn opgeleid onder toezicht van de politie, beschikken over de benodigde diplomering en zijn in het bezit van de verkeersregelaarspas. Deze pas verzekert u ervan dat al ons personeel wettelijk bevoegd en erkend is door de overheid om verkeer- en bezoekersstromen in Dordrecht veilig te beheersen. Bovendien hebben wij veel ervaring opgebouwd met het regelen van verkeers- en bezoekersstromen rondom evenementen, bouwprojecten, wegwerkzaamheden en andere calamiteiten in Dordrecht.

Het verkeer regelen bij uw evenement

Wilt u het verkeer en de bezoekers van uw evenement veilig en zorgvuldig laten regelen door professionele en betrouwbare verkeersregelaars? Traffic Expert is gespecialiseerd in het op maat verzorgen van bezoekers- en verkeersstromen bij evenementen. Zo regelen wij al vele jaren het verkeer rondom events in Dordrecht.


>> Lees meer

Erkende verkeersregelaars bij uw bouwproject

Onze verkeersregelaars zijn opgeleid om het verkeer rondom bouwprojecten langs belangrijke toegangswegen naar Dordrecht veilig te regelen. Wij zorgen dat het verkeer minimale hinder ondervindt en controleren ook de toegang van en naar het bouwterrein. Ons doel is een optimale verkeersdoorstroming en een veilig bouwterrein.

>> Lees meer

Bezoekers en verkeer laten regelen in Dordrecht

Op betrokken en professionele wijze dragen onze verkeersregelaars zorg om elk evenement of project op een veilige manier te begeleiden. We helpen om het verkeer rondom bouwprojecten in Dordrecht zo goed mogelijk te laten doorstromen, maar bijvoorbeeld ook om bezoekers veilig op locatie te laten aankomen. Traffic Expert kan verkeersregelaars aanbieden in:

 • De Historische Binnenstad en de 19e-eeuwse Schil
 • Oud-Krispijn en Nieuw-Krispijn
 • Het Land van Valk
 • De Indische- en de Vogelbuurt
 • Staart-West en –Oost
 • Wielwijk en Crabbelhof
 • Zuidhoven
 • Sterrenburg 1, 2 en 3
 • Dubbeldam en de Stadspolder
 • Vissershoek en Oudelandshoek
 • Industriegebied Staart en West
 • De Verspreide bebouwing

Onze opdrachtgevers

In de loop der jaren hebben wij vele evenementen, bouwprojecten en wegwerkzaamheden op succesvolle wijze geregeld, maar ook voor spoedklussen, zoals verkeersinfarcten zijn onze regelaars in te zetten. Hieronder ziet u een greep uit onze opdrachtgevers in Dordrecht.

"In overleg met Traffic Expert hebben we een veilig verkeersplan voor de binnenstad van Dordrecht opgesteld. Vervolgens hebben de verkeersregelaars de bezoekersstroom van ons evenement en het verkeer in goede banen geleid."

"De verkeersregelaars van Traffic Expert zorgden ervoor dat alles rondom het grote bouwproject in Dordrecht vlekkeloos verliep. Ik heb de werkwijze van Traffic Expert ervaren als professioneel, zorgvuldig en zeer deskundig!"

>> Lees meer ervaringen of deel uw eigen ervaring

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze verkeersregelaars binnen Dordrecht, over het verkeersregelaar certificaat of advies over de toepassing van verkeersregelaars rondom uw evenement of project? Neem dan contact op met onze planners. Zij kunnen u alles vertellen over onze verkeersregelaarsdiensten binnen Dordrecht. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 06-42510882. Uiteraard kunt u ook een mail sturen naar info@trafficexpert.nl of onderstaand formulier invullen.

Terug