Verkeersregelaar bij evenementen

Een verkeersregelaar is belangrijk om de bereikbaarheid van uw evenement te verhogen en de verkeersveiligheid rondom uw evenement te garanderen. De belangrijkste taak van een verkeersregelaar bij een evenement is het in goede banen leiden van de verkeersstromen. De beschikbare parkeerplaatsen moeten optimaal benut worden en er mogen geen opstoppingen ontstaan. Onze verkeersregelaars zorgen voor de veiligheid van iedere bezoeker van uw evenement.

  • De beste verkeersregelaars voor evenementen
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar
  • Eén factuur voor alle diensten
  • Laagste kosten voor uw evenement

Wilt u meer weten over onze verkeersregelaars voor uw evenement? Vraag dan een offerte aan of bel:

 Bel: 06-42510882.

Kosten

Wij proberen de kosten voor uw evenement zo laag mogelijk te houden. Traffic Expert rekent daarom geen reiskosten, materiaalkosten of onregelmatige toeslagen (met uitzondering van feestdagen). Wilt u weten wat de kosten van verkeersregelaars voor uw evenement zullen zijn? Vul dan het offerteformulier in, neem contact op via 06-42510882. of mail naar info@trafficexpert.nl.

Professioneel opgeleide evenementenverkeersregelaars

Bij de ontvangst van gasten tijdens uw evenement hebben verkeersregelaars vaak het eerste persoonlijke contact met de bezoekers. Onze opgeleide verkeersregelaars verwelkomen uw evenementbezoekers op een vriendelijke manier en leiden hen veilig de weg. De verkeersregelaar-examens zijn onder toezicht van politie uitgevoerd. De evenementenverkeersregelaars van Traffic Expert onderscheiden zich van andere verkeersregelaars door aanvullende trainingen ter bevordering van het vriendelijk welkom heten van uw bezoekers. Uw evenement wordt begeleid door landelijk gecertificeerde verkeersregelaars.

Volledige verkeersafwikkeling tijdens uw evenement

Als organisator van een evenement wilt u zich bezighouden met de hoofdtaken. De verkeersregelaars van Traffic Expert zijn volledig bevoegd om de verkeerstaak tijdens een evenement op zich te nemen. Wij verzorgen de gehele verkeersafwikkeling van uw evenement, van planning tot uitvoering. Bij de planning van uw evenement kunnen wij een volledig verkeersplan verzorgen. De evenementenverkeersregelaars staan altijd met elkaar in contact door middel van portofoons. Zo wordt bij calamiteiten een probleem direct opgelost.

Organiseert u binnenkort een evenement en heeft u een verkeersregelaar nodig? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact op via 06 425 108 86 of via info@trafficexpert.nl

OfferteformulierBel: 06 425 108 86

Terug