Verkeersregelaars

Traffic Expert levert verkeersregelaars in heel Nederland. Met de verkeersregelaars van Traffic Expert zorgt u ervoor dat de verkeerssituatie bij uw evenement, bedrijf of bouwproject veilig geregeld wordt.

De opleiding en het examen van onze verkeersregelaars zijn uitgevoerd onder toezicht van de politie. Alle verkeersregelaars van Traffic Expert zijn dankzij hun diploma en de algemeen bevoegd verkeersregelaarspas wettelijk bevoegd door de Nederlandse overheid om door heel Nederland te opereren.

Daarnaast zijn alle verkeersregelaars van Traffic Expert goed verzekerd tegen ongevallen en aansprakelijkheid. In geval van schade zal dit worden gedekt door onze verzekeringsmaatschappij.

Huur direct een gecertificeerde verkeersregelaar in. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar op nummer 06 425 108 82. U kunt ook gebruik maken van ons offerteformulier.

 Offerteformulier

Verkeersregelaars bij evenementen

De belangrijkste taak van een verkeersregelaar is zorgen dat het verkeer in goede banen geleid wordt. Ze moeten erop toezien dat de verkeersstroom soepel en veilig verloopt en dat de bezoekers van uw evenement op de juiste plaats belanden. Tegelijkertijd moeten ze zorgen voor de veiligheid van de andere weggebruikers. De verkeersregelaars van Traffic Expert zijn door de landelijke certificering inzetbaar voor evenementen in heel Nederland. Traffic Expert regelt de verkeersstromen van planning tot uitvoering, zodat u zich volledig kunt richten op de hoofdactiviteiten van uw evenement.

Gastvrije benadering voor uw evenement

Naast de verkeersveiligheid is het voor een evenement belangrijk dat de bezoekers zich welkom voelen. De verkeersregelaars van Traffic Expert krijgen om deze reden extra training om de bezoekers duidelijk en vriendelijk te benaderen; de verkeersregelaar is immers vaak het eerste contactmoment voor de bezoeker. De eerste indruk zal direct een stempel drukken op het evenement. Kies daarom voor de gastvrije en professionele benadering van de verkeersregelaars van Traffic Expert. Bel voor een vrijblijvende offerte met 06 533 431 84 of mail naar info@trafficexpert.nl.

Verkeersregelaars bij bouwprojecten

Grootschalige bouwprojecten leiden vaak tot een onoverzichtelijke verkeerssituatie. Met de voorzieningen en verkeersregelaars van Traffic Expert zorgt u ervoor dat uw bouwproject het verkeer minimaal belast. Samen met u stellen wij een plan op voor de optimale doorstroom van het verkeer. Daarnaast regelen onze verkeersregelaars de toegangscontrole, zodat er geen onbevoegden uw bouwterrein betreden. Zo zorgt u ervoor dat niet alleen het passerende verkeer in de juiste banen geleid wordt, maar u waarborgt ook dat uw bouwterrein veilig blijft door onbevoegde bezoekers te weren.

De uitrusting van de verkeersregelaars

De overheid heeft onlangs nieuwe regels opgesteld met betrekking tot de kledingvoorschriften waar een verkeersregelaar aan dient te voldoen. Dit betekent dat de verkeersregelaars van Traffic Expert altijd de volgende uitrusting bij zich dragen:

  • Verkeersregelaarsuniform
  • Portofoon
  • Maglite met oranje cone

Indien nodig dragen onze verkeersregelaars ook een veiligheidshelm.

Uniform verkeersregelaar

Het verkeersregelaarsuniform dat we dragen bestaat uit: een donker blauwe pantalon, een blauw overhemd en een goedgekeurde verkeersregelaarsjas of verkeersregelaarshesje (voor bij warm weer).

Uiteraard is de verkeersregelaar uitgerust met een portofoon met goed bereik, een maglite voorzien van een oranje cone en goede schoenen.

 

Vrijblijvende offerte voor een verkeersregelaar

Voor een vrijblijvende offerte of voor vragen over onze verkeersregelaars kunt u contact opnemen met 06-42510882.. U kunt ook onderstaand contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Terug